Uitgaan & Cultuur

Josje Esseveld: “We gaan er gewoon een geweldig feest van maken”

Lifestyle Fashion weekend 17, 18 en koopzondag 19 september

BORNE - Drie dagen lang laat Borne weer zien hoe veel het in huis heeft wat betreft mode en lifestyle! Om een zekere spreiding te bewerkstelligen hebben de ondernemers weer alles uit de kast gehaald om er een veilig, maar toch spetterend event van te maken.

De lopers worden bij elke winkel uitnodigend uitgerold en aangekleed met de nieuwste mode-items en beachvlaggen. En in het gehele centrum (Grotestraat, Nieuwe Kerkstraat, Nijstad, Bakkersteeg en Dorsetplein) ligt de belangrijkste loper! De ondernemers zetten paspoppen/modeitems neer op de catwalk. “Het is uiteraard balen dat het niet zoals voorgaande jaren kan, maar we gaan er gewoon een geweldig feest van maken!”, zegt Josje Esseveld namens BBO Borne. 

Josje benadrukt dat de iedereen zich wel aan de geldende coronamaatregelen moet houden. “We willen groots uitpakken, maar we moeten wel rekening houden met de regels. We hebben er heel veel zin in. Het wordt, hopelijk, mooi weer, dus kom lekker door Borne flaneren, drink een lekker drankje op het terras of een heerlijke kopje koffie van de Koffiekaravaan die voor Bibelot te vinden zal zijn.” 

De BBO hoopt dat er bij het Lifesyle Fashion weekend net zoveel bezoekers komen als bij de Alternatieve Melbuul’ndagen. “Dat was ook een groot succes, dus waarom zou dit geen geweldig weekend kunnen worden? Samen met de DJ bij het Hema-pleintje gaan we voor een prachtige sfeer zorgen. Het hele dorp zal onderdompelen in heerlijk relaxte lounge klanken om de ambiance compleet te maken”, besluit Josje.