Uitgaan & Cultuur

JMZ GO organiseert kamp voor jonge mantelzorgers (12+)

Foto’s van het zomerkamp voor mantelzorgers van 9 t/m 12 jaar deze zomer.

REGIO - Na het succesvolle kamp voor jonge mantelzorgers van 9 t/m 12 jaar organiseert JMZ Go nu ook een 12+ kamp. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@jmz-go.nl of door te bellen naar: 06-47504717.

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren die opgroeien met een gezinslid dat chronisch ziek of gehandicapt is of een psychische aandoening heeft. Deze kinderen en jongeren bieden zorg en moeten zelf zorg missen. Om deze jonge mantelzorgers te ondersteunen bieden wij ontspanningsactiviteiten aan, een plek waar zij zich kunnen ontspannen, lotgenoten kunnen ontmoeten en erkenning/herkenning in elkaar kunnen vinden. 

Het zomerkamp wordt al jaren georganiseerd door JMZ Go!, maar afgelopen jaar kon het niet doorgaan door corona. “We vinden het heel fijn dat het dit jaar gewoon door kon gaan. Je merkt dat de kinderen het heel leuk vinden om op kamp te gaan. Hier kunnen de kinderen het hoofd even helemaal leegmaken, daar doen we het voor!”, aldus Marleen.

12+ kamp JMZ Go!
Na een succesvol kamp voor jonge mantelzorgers van 9 t/m 12 jaar nu ook een 12 + kamp! “We hebben een gezellig activiteitenweekend op de planning staan met een BBQ, veel plezier en ontspanning.” 

Locatie: Omgeving Enschede, precieze locatie volgt!
Wanneer: Zaterdag 16 oktober vanaf 11.00 t/m zondag 17 oktober 17.00!