Uitgaan & Cultuur

Halloween, griezelen in Hertme

Hertme | Griezels, spoken, heksen, zombies kortom allemaal engerds. Ben jij daar niet bang voor, stap dan op zaterdag 26 oktober door de piepende en krakende poorten van het Openluchttheater Hertme en laat je verwelkomen door deze spoken, heksen en andere griezels!

 

Halloween Hertme is een griezelig en spannend evenement voor stoere jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar en voor iedereen die het aandurft. Dit typisch Amerikaanse feest is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echte traditie in het openluchttheater van Hertme.

 

Vliegen op een bezem

Heb je ooit wel eens een spook ontmoet of kennis gemaakt met een echte heks? Dat kan op deze laatste zaterdag van oktober bij het invallen van de schemering. Bij het betreden van het openluchttheater word je ondergedompeld in een sfeervolle omgeving waar iedereen zich, voorafgaand aan een spannende vertelling, kan vermaken met diverse spel- en knutselactiviteiten. Je kunt je laten schminken, met je favoriete griezel op de foto, heksensoep proeven, vliegen op een bezemsteel of je eigen heksenbroodje bakken en nog veel meer...

 

Spookverhalen

Heks Wientje neemt je graag mee over haar spookachtige terrein, waarbij je over een marktje kunt lopen met kwakzalvers, slagers, heksen, witte wieven. Maar natuurlijk kun je ook griezelen in het spookbos. Verhalenverteller Hans van Woerkom neemt je, in het theater, mee in zijn verhaal over de witte wieven en het Spookhuis. Fakkels, vuurkorven én een mystieke verlichting van het toch al zo markante decor doen de rest.

 Voorverkoop: € 8,-

Kassa: € 9,50

Tijd: 16:30-20.30 uur

Leeftijd: 7 - 12 jaar

 Tickets zijn te koop via openluchttheaterhertme.nl