Uitgaan & Cultuur

Concert Chef’Special gecanceld; concerten Bløf en Racoon gaan door

HERTME – Door de nieuwe maatregelen die op 13 augustus tijdens de persconferentie bekend zijn gemaakt is het helaas niet mogelijk om dit concert onder normale omstandigheden plaats te laten vinden. 

“Een concert van Chef’Special leent zich bij uitstek om te dansen en door de recente beslissingen is dit tot onze grote spijt en die van de band niet mogelijk. Het concert wordt dan ook afgelast”, laat het Metropool weten. Heb je kaarten voor de show dan ontvang je van Metropool nog een mail. Je hoeft verder geen actie te ondernemen, het geld van je tickets inclusief servicekosten ontvang je automatisch retour op het bij Metropool bekende rekeningnummer.

Concerten Bløf en Racoon
Voor de concerten van Bløf en Racoon gelden gewijzigde tijden en regels. Zo wordt het een seated concert, maar hoeven bezoekers geen 1,5 meter van elkaar te houden. Wel dient elke bezoeker een volledig vaccinatiebewijs óf een aantoonbare negatieve test (afgenomen door www.testenvoortoegang.nl) kunnen laten zien.

Zowel Bløf als Racoon treden drie keer op. Bløf komt op vrijdag 20 augustus naar Hertme. Racoon komt een dag later naar het Openluchttheater. De concerten zijn om 18.45 uur, 20.00 uur en 21.45 uur. Kijk voor meer informatie op: www.metropool.nl