Sport & Vrije tijd

Buurtsportcoach Patrick Bakhuis: “Kinderen hebben lol en zijn lekker actief”

Zomerkamp Borne 2021 van start

BORNE - Maandag zijn 88 kinderen gestart met de eerste dag van het Zomerkamp. Het thema is de Olympische Spelen. En natuurlijk hoort het aansteken van de Olympische vlam daar ook bij.

Maandag werden er allerlei spelletjes, in het teken van een snelheidsparcours, gedaan op het sportcomplex van BZSV Blauwwitters. Daar werd door de kinderen gestreden voor een gouden, zilveren en een bronzen medaille. “Het was een zeer succesvolle eerste dag. We hadden mooi weer en de kinderen hebben er echt zin in. De kinderen hebben lol gehad en zijn lekker actief bezig geweest. We kijken terug op een heel erg leuke dag”, aldus Patrick Bakhuis, buurtsportcoach van BorneSport.

Podiumplekken
Zomerkamp Borne staat in het teken van de Olympische Spelen. “Om de kinderen echt het gevoel van de Olympische Spelen te geven, maken we ook elke dag drie winnaars bekend. Drie winnaars voor de leeftijdscategorie 6 tot en met 9 jaar en drie winnaars in de leeftijdscategorie 10 tot en met 13 jaar. De winnaars nemen plaats op het podium en er wordt een foto gemaakt voor het doek met het logo van de Olympische Spelen. Je ziet dat de kinderen dat heel erg leuk vinden.” 

Borne Sport
De afgelopen dagen zijn er ook diverse spellen en sporten gedaan door de 88 deelnemende kinderen. Ook Borne’28 is langsgekomen om uitleg te geven over diverse mogelijkheden om te sporten. “Wij vinden het heel belangrijk om te zorgen voor een vitaal Borne. Borne’28 verantwoord meerdere sporten, waardoor de kinderen ook meerdere sporten leren kennen. En op deze manier sporten kinderen al snel vier uur achter elkaar en hebben ze een leuke activiteit in de zomervakantie. Al met al was het een geslaagde dag!”


Uw reactie