Sport & Vrije tijd

Rugbyclub Dragons laat kinderen proeven van rugby

Kinderen die benieuwd zijn naar rugby mogen op woensdag 14, 21 en 28 april van 18.30 tot 19.30 uur gezellig meetrainen bij Rugbyclub Dragons. Fotograaf: Joost Collet.

BORNE - Alle kinderen die (weer) lekker buiten willen sporten kunnen nu gratis komen proeftrainen bij Rugbyclub Dragons in Hengelo. Benieuwd naar de rugbysport? Kom dan op woensdag 14, 21 en 28 april de bal ‘passen’, stoere ‘tackles’ maken en misschien nog wel een ‘try’ scoren. Ook kinderen uit Borne zijn van harte welkom.

Kinderen van 6 tot 16 jaar trainen bij de Dragons op woensdag van 18.30 tot 19.30 uur, op het eigen rugbyveld aan de Pruisische Veldweg. Aanmelden voor de proeftraining hoeft niet. Noppenschoenen zijn handig, maar niet per se nodig. Kinderen krijgen voor de training (gratis) een op maat gemaakt bitje. Ook kinderen uit Borne zijn van harte welkom voor een proeftraining.

Jeugdtrainer Matthijs Tempelman: “Rugby is er voor iedereen, jongens en meisjes, groot en klein. Het is een veelzijdige sport, waarin elk kind erbij hoort en tot zijn of haar recht komt. Respect en samenwerken is belangrijk. Net als plezier en gezelligheid, op én naast het veld.”

Meer informatie: www.rugbyclubdragons.nl.