Sport & Vrije tijd

OWC-jeugd pakt podiumplaatsen op NK-jeugdwielrennen.

Borne | Afgelopen zaterdag 15 juni werd het NK-jeugdwielrennen verreden in Ameide. 9 renners(ters) van OWC hebben zich in de afgelopen periode weten te kwalificeren voor deelname. Zij stonden gespannen maar vol vertrouwen aan de start om te strijden voor de rood wit blauwe trui.

Na een goede voorbereiding en aangemoedigd door familie, clubgenoten en trainers leverde zij mooie prestaties. Een 5de plek voor Rune Olij (Borne) in categorie 4 jongens Een 7de plek voor Jetske Willemsen (Denekamp) in categorie 5 meisjes. Net buiten de top 10 Sem Hofstede (Hengelo) categorie 6 jongens. Ook de overige OWC jeugd heeft actief en attent gekoerst met mooie uitslagen waar ze trots op mogen zijn. Voor de volledige uitslag zie KNWU site, https://www.knwu.nl/wegwielrennen/evenement/113733

 

Waar we ook trots op zijn is de geslaagde sponsoractie voor Spieren voor Spieren op 2de pinksterdag. Deze goede doelen actie is gekoppeld aan het NKjeugd. De check met het sponsorbedrag van € 902,40 hebben we tijdens het NK overhandigd aan topsportambassadeur Spieren voor Spieren, Barbara de Loor.

 

Wil jij ook wielrennen kom dan eens langs op het Hulsbeek tijdens een training of op 30 juni in het centrum tijdens de Ronde van Oldenzaal.