Sport & Vrije tijd

MantelZorgCafé vanaf 3 maart in de Bornse Synagoge

Foto uit het archief.

BORNE – Vanaf 3 maart wordt het MantelZorgCafé op een andere locatie georganiseerd. Woonwinkel HOF 19 heeft een andere bestemming gekregen en daarom moest SIZ Twente een andere locatie zoeken. Ze zijn uitgekomen bij de Bornse Synagoge aan de Ennekerdijk 17. 

De Woonwinkel HOF 19 heeft een andere bestemming gekregen en ons concept paste daar niet in. We vinden het zelf heel jammer en willen hierbij Mieke van Schoot hartelijk danken voor de gastvrijheid. We hebben ons enorm welkom gevoeld. ‘Maar elk nadeel heb z’n voordeel’, zou Johan Cruijff zeggen. Door de laatste lockdown konden we ons oriënteren op een nieuwe plek, en nu ook een plek die definitief is als het aan ons ligt. Een plek waar we rustig kunnen zitten en wat past bij het MantelZorgCafé. En we hebben deze plek gevonden met de mooie synagoge in Borne”, laat Femke, Lenneke en Lisanne van SIZ Twente weten.

De synagoge is een rijksmonument uit 1843, waar concerten en exposities worden georganiseerd. “Wij mogen nu elke eerste donderdag van de maand van 13.30 uur tot 15.30 uur gebruik maken van deze unieke locatie. Voor de consumpties vragen wij € 2,- per drankje maar verder zijn er geen kosten voor de u. De Synagoge is makkelijk toegankelijk voor mensen met een beperking. U hoeft zich niet aan te melden.” 

U bent van harte welkom op donderdag 3 maart tussen 13.30 uur en 15.30 uur om samen deze locatie in te luiden als het MantelZorgCafé van Borne.