Sport & Vrije tijd

RKSV NEO kan terugkijken op succesvolle NEO-familiebingo

“Het aantal daadwerkelijke deelnemers was duizelingwekkend hoog”

BORNE – RKSV NEO organiseerde zondagmiddag 27 december een online familiebingo via het NEO-YouTubekanaal. Volgens de Bornse voetbalclub was het een middag om niet meer te vergeten, zo laat het weten via Facebook.

“Wat was het een geweldige middag! Vanaf bijna 300 "apparaten" werd ingelogd op de NEO-YouTubepagina. De foto's bekijkend waren het vaak hele families die meekeken, dus het aantal daadwerkelijke deelnemers was werkelijk duizelingwekkend hoog! Dank aan alle sponsoren die de middag mede tot zo'n succes maakten”, laat NEO weten.

 

Het initiatief van Wietske Runherd werd omarmd door Angélique Koedijk en samen met Gerard Schwering Hardy Ellenbroek Wim Goorman Karin Boekhold Michel Peer en Herman Lansink Rotgerink werd een puik team uit de grond gestampt. Tijdens de meeting kreeg Angélique zelfs de eer met haar benoeming als lid van verdienste.

 

“De technische know how van Kees Wessels was fenomenaal en voorzitter Edwin Zeevalkink opende en sloot de middag op mooie wijze af”, besluit NEO.