Sport & Vrije tijd

Drie oudgedienden, een speler en twee teammanagers, namen afscheid van de selectie van NEO 1

BORNE – Steven Zonder, Hans Timmerman en Dennis de Jong, een speler en twee teammanagers, hebben afscheid genomen van NEO 1. Dat meldt NEO 1 in haar nieuwsbrief.

NEO 1 nam na het afgelopen troosteloze coronaseizoen afscheid van Steven ‘Ramos’ Zonder, Hans Timmerman en Dennis de Jong.

Steven Zonder speelde jarenlang in het hart van de NEO-defensie, was koppend ijzersterk en beschikte over een fantastisch linkerbeen. Zijn crosspasses brachten veel vijandelijke verdedigers in paniek en het leverden diverse goals op. Inmiddels telt het gezin van Steven en Iris Zonder twee prachtige kinderen en die hebben uiteraard ook hun volledige aandacht nodig.

Hans Timmerman is een NEO-man pur sang, heeft al diverse vrijwilligersfuncties bekleed en werd daarvoor al terecht benoemd tot lid van verdienste van de club. Hans startte zijn leiderscarrière bij het NEO 3 van Eric Keur. Na een paar jaar NEO 2 pikte hij aan bij het NEO-vlaggenschip en vervulde die taak een jaar of tien.

Net als Hans Timmerman was Dennis de Jong een van de stille krachten die ervoor zorgden dat de zaken rond NEO 1 goed geregeld waren. Dennis pakte, na al een aantal jaren betrokken geweest te zijn bij de A-selectie, zonder aarzelen het stokje weer op na het plotselinge overlijden van Ben de Boer.

NEO is het drietal uitermate erkentelijk voor hun bewezen diensten en hoopt ze uiteraard nog regelmatig tegen te komen op ’t Wooldrik.