Algemeen

Zonnig Lifestyle event

Borne | De weergoden waren dit jaar het Lifestyle event gunstig gezind. De zon scheen volop en het was gezellig druk in het dorp. Op de 430 meter lange catwalk liepen de mannequins af en aan om de uitgebreide kledingcollecties te tonen.

Ladyspeaker Arvin Mulder praatte het geheel aan elkaar. Per deelnemende winkel werd een groepje mannequins de catwalk opgestuurd. Zij liepen dan het 430 meter lange rode tapijt over. Er werd regelmatig goedkeurend geknikt als er een mooie creatie voorbij kwam. Dat het erg warm was merkten vooral de dames en heren die op de catwalk de winterkleding moesten presenteren. De dames in lingerie daar in tegen hadden niet zo’n last van de warmte. De terrasje zaten vol, heel wat anders dan vorig jaar toen de regen de grote spelbreker was. De horeca deed goede zaken.

 

Het zou dit jaar zomaar eens de laatste gelegenheid geweest kunnen zijn om in het zonnetje op een terrasje te zitten. De organisatie van het lifestyle event kan in ieder geval terugkijken op een geslaagde (koopzon)dag. (FvdP)