Algemeen

Welcom bestaat een jaar

Borne | Precies een jaar geleden opende Welcom haar pand aan de Grotestraat 224 en dat wordt gevierd. Op sommige artikelen krijgen klanten 20% korting, of een tegoedbon van 20 euro. Robin en Tolga kijken met plezier terug op dit eerste jaar. “Mensen weten ons te vinden en stellen het persoonlijk advies bijzonder op prijs. De klant staat centraal en daar ligt het succes van dit eerste jaar”, zo verteld Robin.

Tolga  Simsek links en Robin oude Kamphuis voor hun pand aan de Grotestraat.
Tolga Simsek links en Robin oude Kamphuis voor hun pand aan de Grotestraat.

Zowel Robin (32) als Tolga (30) hadden ruime ervaring op telecom gebied. Beiden werkten al bij bedrijven als T-Mobile, KPN en de Mediamarkt. Voor beiden was het best een grote stap om een eigen zaak te beginnen. Nu, een jaar later, hebben ze er geen spijt van. Robin: “het concept van deze Franchiseformule sprak ons aan. Klanten kunnen zo binnenlopen en we geven ze persoonlijk advies. Onder andere bij het uitzoeken van een telefoon met of zonder abonnement. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat je door de bomen het bos niet meer ziet”.

 

Workshops

Welcom heeft alle bekende telefoonbedrijven in zijn assortiment en kan ook alle toestellen leveren. Klanten kunnen na hun aankoop vaak bellend de zaak verlaten, bijna alles is op voorraad. Ook kunnen klanten, tegen een geringe vergoeding, een workshop krijgen. Dit kan zelfs bij de klant thuis, persoonlijk of in groepsvorm. Tijdens deze workshops vertellen Robin of Tolga alles over de telefoon, zoals het gebruik van Whatsapp, hoe je een foto maakt en verstuurt, e-mails maken en verzenden, enzovoort. Deelnemers krijgen ook een toelichting mee zodat ze deze later nog eens na kunnen lezen. Daarnaast verlenen ze ook hulp in het Dijkhuis en niet alleen op telecom gebied, maar ook sluiten ze laptops en computers aan op de Wifi.

 

Refurbished

Welcom Borne levert ook telefoons die een volledige opknapbeurt hebben gehad, de zo genaamde ‘Refurbished’ apparaten. De prijs is aanmerkelijk lager en klanten krijgen er ook garantie op. “Voor nog geen 20 euro extra geven we zelfs twee jaar garantie en die toestellen zijn echt als nieuw”, zo geeft Robin aan. Nieuw in deze zaak is ook dat klanten een persoonlijke afspraak kunnen maken buiten de openingstijden. Dan worden ze ontvangen op de zaak aan de Grotestraat  224. Dan is er voldoende tijd om een keuze te maken. Verder biedt Welcom een reparatieservice aan waarbij bijvoorbeeld het scherm in een uur vervangen kan worden. De komende week zijn er aantrekkelijke actie bij Welcom in Borne. U bent van harte uitgenodigd. (WA)