Algemeen

Tussenstand statiegeldactie: 1.246,50 euro voor St. Twente tegen Kanker

Statiegeldactie Plus Huls van den Nieuwboer wegens succes verlengd

BORNE – Stichting Twente tegen Kanker kan terugkijken op een bijzondere week. De stichting van voorzitter Angelique Koedijk ontving een prachtige cheque van basisschool De Wheele van ruim 4.000 euro en nu mogen ze ook nog een prachtige cheque van Plus Huls van den Nieuwboer in Borne in ontvangst nemen.

Angelique wil via deze wijze iedereen heel erg bedanken voor de steun. “Lieve Twentenaren en in het bijzonder de klanten van de Plus Huls van den Nieuwboer; wat een ongelooflijk mooi bedrag gunnen jullie St. Twente tegen Kanker. We zijn weer een stap dichterbij de realisatie van de ontmoetings- en beleeftuin bij het nieuwe oncologisch centrum van ZGT Hengelo”, zegt Angelique Koedijk.

De afgelopen periode kon het statiegeld gedoneerd worden aan Stichting Twente tegen Kanker en dat werd massaal gedaan door de Bornse gemeenschap. “Het heeft nu al een ‘onmeunig’ bedrag opgeleverd! We hebben maar liefst 1.246,50 euro gekregen in slechts zes weken tijd. Ik maak een diepe buiging en ben iedereen heel erg dankbaar!”

In overleg met het team van Plus Huls van den Nieuwboer en vanwege het grote succes blijft de doneerzuil de komende weken nog staan. In augustus wordt de eindstand bekend gemaakt.