Algemeen

Nieuwe Hamam afdeling

Open dag schoonheidssalon Mariemé druk bezocht

de Hamam ruimte
de Hamam ruimte

Borne | Schoonheidssalon Mariemé heeft een nieuwe vestigingsplek gevonden aan de Oonksweg. Hiermee zijn de behandelingsruimtes van een naar drie uitgebreid. Er is zelfs plaats voor een Turkse Hamam. Eigenaresse Marie-José Leushuis Bos werkt nu samen met Eva en Geeke, die ook massages en behandelingen uitvoeren. Afgelopen zaterdag was er een open dag aan de Oonksweg en die werd druk bezocht. Voor de vele bezoekers stond er een hapje en een drankje klaar.

 

Marie Jose begon haar salon in Hertme. Na enkele jaren verhuisde ze naar de Wensinkstraat in Borne. Dat werd uiteindelijk te klein. Ze ging op zoek naar meer ruimte en vond toen het pand aan de Oonksweg 24. “We konden daar de zo gewenste uitbreiding realiseren en daarnaast ook een Hamam. Best uniek voor Borne denk ik. Je kunt je in een uurtje perfect ontspannen”. Dit is een mooie toevoeging voor de schoonheidssalon die al massage-, pedicure- en gezichtsbehandelingen aanbiedt.

 

Duo behandeling

Uniek is de duo behandeling. In een ruimte staan twee behandelstoelen. Daarop kunnen twee personen tegelijk een behandeling ondergaan. “We hebben een dochter met haar moeder op die manier behandeld. Ook bieden we een arrangementje aan met een lunch erbij. Voor vriendinnen is dat hartstikke leuk”, zo maakt Marie-José duidelijk. Ze heeft een slogan, de drie K’s, Kleinschaligheid, Klantvriendelijkheid en Kwaliteit. “Maar we worden ook massagemonsters genoemd, want we willen onze klanten maar al te graag verwennen. Het is zo mooi je over te geven aan dit vak, je krijgt er zoveel energie voor terug, en daar doen we het voor”.

 

Dode zee, de grootste Spa van de wereld

Onlangs is de jonge onderneemster naar de Dode Zee geweest voor een studiereis. Ze noemt het de grootste spa van de wereld omdat de rijke zouten van de dode zee vol zitten met mineralen die fantastisch zijn voor het menselijk lichaam. Ze past die opgedane kennis en de producten dan ook toe in haar schoonheidssalon. Afgelopen zaterdag konden bezoekers kennis maken met de s