Algemeen

Melbuul'n run for Hospice Borne - opbrengst is bekend

BORNE - Opbrengst actie Melbuul'n run for Hospice Borne bekend.

Vorige week werd de Carbage run editie Montenegro gereden. Uit Borne deden er meerdere teams aan deze roadtrip mee, waaronder het team "Melbuul'n run for Hospice Borne". De Carbage run is een roadtrip van 5 dagen door een aantal Europese landen, waarbij de deelnemers met een auto kunnen meedoen van 1999 of ouder en waarvan de dagwaarde niet hoger mag zijn dan €500,-. Het "melbuuln4hospice“ team - bestaande uit Albert, Patrick, Rob en Richard - rijdt mee met een Mercedes S320 uit 1999.

Aan de deelname werd de actie gekoppeld om geld in te zamelen voor het toekomstige Hospice in Borne. De actie bestond eruit dat men virtueel kon "meereizen" door een donatie voor het hospice te doen, waarmee men een gekleurd hart kon bemachtigen met de eigen naam of een boodschap (al dan niet gericht aan het hospice). Op die manier gaan alle donateurs op de auto mee met de roadtrip naar Montenegro. Door het Melbuul'n team werd beloofd om de opbrengst van de actie bekend te maken op het verste punt van de reis, wat op de woensdagavond van 31 augustus viel.

De opbrengst is bekend, de actie heeft een bedrag van €2.532,70 opgebracht. Het Melbuul'n team is erg trots dat de opbrengst veel hoger is dan oorspronkelijk ingeschat was. Naast de geldelijke opbrengst van de actie was het ook mooi om te zien dat veel mensen vanuit de gemeenschap het hospice een warm hart toedragen en hoopt men dat er binnenkort meer bekendgemaakt kan worden over de plek waar het Hospice zal komen.