Algemeen

Meer koopzondagen in Borne: 2, 16 en 30 mei

BORNE – Vorige week dinsdag werd bekend dat winkels weer zonder afspraak open mogen en terrassen ook weer – gedeeltelijk - open mogen. Ondernemersvereniging BBO is dolgelukkig met dit nieuws. Ze hebben direct actie ondernomen. 

“Eindelijk weer wat meer versoepelingen! Natuurlijk gaan we hier volop gebruik van maken. Om te beginnen de koopzondagen. Het leek ons een goed idee om met ruime openingstijden te gaan werken zodat iedereen veilig kan gaan winkelen. We denken dat hier volop gebruik van gemaakt gaat worden. We hebben daarom de koopzondagen vastgesteld op 2 mei, 16 mei en 30 mei”, laat BBO weten. 

Partner worden?
De komende tijd zal elke ondernemer die partner is geworden van VisitBorne zijn eigen podium krijgen op de socials. Anke van Tante Rie heeft hiervoor de aftrap mogen nemen. Hebben jullie haar zien stralen...? “Verder gaan we posters ophangen waarin een mooi beeld wordt weergegeven van de ondernemers en het winkelaanbod in Borne. Wil jij ook op zo'n poster staan en shinen op Facebook, Insta en de website? We hebben je er graag bij”, laat de ondernemersvereniging weten. Kijk op www.visitborne.nl/partner-worden voor meer informatie.

Voor alle ondernemers die al partner zijn geworden, maar nog niet zichtbaar zijn op de verwenwekenposters; jullie foto's waren nog niet binnen ten tijde van ontwerp, maar de volgende campagne zijn jullie aan de beurt natuurlijk! Er wordt voor jullie wel gelijk een extra poster gemaakt die op A2 formaat op de winkelruiten komt te hangen. 

Giveaways
“We gaan daarnaast onze trouwe klanten bedanken dat ze bij ons zijn blijven shoppen! We gaan giveaways uitdelen in het dorp en er zal kleinschalig feestelijke muziek zijn. Op de zaterdag voor Moederdag (8 mei) gaan we giveaways uitdelen in het dorp. Op de socials van VisitBorne zullen in de voorafgaande week alle acties omtrent Moederdag uitgelicht worden. Heb je een leuke actie? Laat het ons weten! Tot slot kunnen we verklappen dat we druk bezig zijn met een fantastisch programma voor de zomer. De aftrap hiervan zal zijn op 19 juni. Hierover later meer!!”