Algemeen

In de herfstvakantie is de Museumboerderij de Wendezoele geopend van woensdag 23 t/m zondag 27 oktober.

Lekker spelen bij de Wendezoele in de herfstvakantie.

“Ons seizoen zit er al op, maar in de Herfstvakantie gaan we nog weer een paar dagen open omdat het ook in dit seizoen zo prachtig is op en rond het erf. Woensdag 23 oktober beginnen we met een gezellige kinderspeelmiddag”, vertelt Ria Ottenschot, voorzitter van de Museumboerderij. “Kinderen mogen met hun (groot)ouders komen spelen en ervaren hoe het vroeger op een boerenerf ging. Vooral voor kinderen van de basisschool is er van alles te beleven.

We hebben wel 20 verschillende activiteiten georganiseerd. Van blikgooien tot hoefijzer werpen, maar ook echte boerderij activiteiten zoals koe melken.” En het hele museum is geopend.

 

Pannenkoeken eten

Van spelen en ravotten krijg je honger, dus natuurlijk bakken de vrijwilligers bij de Wendezoele heerlijke pannenkoeken. Met en zonder spek. Ook bij minder mooi weer is er binnen genoeg te doen. Het museum is gevestigd aan de Twickelerlaan 14 te Ambt Delden en is die middag geopend van 13.30 tot 17.00 uur. Entree € 1,-per kind, ouderen betalen € 4,-. Voor enkele activiteiten, waar o.a. Een prijsje te verdienen valt, wordt een kleine bijdrager van € 0,50 gevraagd. Kinderen uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene. Kijk op www.wendezoele.nl voor meer informatie.