Algemeen

De Week van Borne bedankt alle lezers en adverteerders en wenst iedereen een gezond en gelukkig 2021

BORNE – Opnieuw is het gelukt om het afgelopen jaar maar liefst 53 mooie, informatieve en gevarieerde edities van De Week van Borne te maken. Afgaande op de reacties die wij kregen wordt de berichtgeving met plezier ontvangen. Deze eerste krant van 2021 is daarom een ideaal moment om de lezers te bedanken voor hun vertrouwen en interesse. Grote waardering is ook zeker op zijn plaats voor adverteerders, die via De Week van Borne al jarenlang wekelijks hun klanten bereiken met aantrekkelijke aanbiedingen, bedrijfsnieuws en mooie acties.

Als makers van De Week van Borne vinden wij het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om de inwoners van de gemeente Borne te informeren over de diversiteit aan activiteiten op het gebied van sport, cultuur, religie, ontspanning, gezondheid en al van andere zaken waarbij een huis-aan-huisblad kan bijdragen aan het succes. Blijf dus vooral aankondigingen, foto’s en verslagen sturen naar de redactie.

Ook in dit bizarre jaar, dat vooral in het teken stond van het coronavirus, hebben we bewezen elke week weer veel lezerswaardig nieuws te hebben. Misschien was juist in dit jaar met een landelijke lockdown en beperkingen De Week van Borne wel het middel om de samenleving te verbinden.

Online berichtgeving
Nieuws van verenigingen, stichtingen, organisaties, kerken, bedrijven, particulieren en natuurlijk de publicaties van gemeente Borne maken samen een actuele krant. Tevens wordt een selectie van de berichtgeving geplaatst op de website (www.deweekvanborne.nl) en we zijn via Facebook te volgen.

Bezorging
De Week van Borne heeft een sterke groep bezorgers die wekelijks hun uiterste best doen om iedere brievenbus te bereiken. Daar waar het een keer niet lukt, hopen wij een snelle reactie te krijgen zodat het kan worden opgelost.

Nieuwe jaar
Het nieuwe jaar is begonnen met hopelijk veel mooie en dikke kranten vol nieuws, aankondigingen en natuurlijk een keur aan advertenties vol voordeel en nieuws van de ondernemers. Het team van De Week van Borne wensen al onze lezers een bijzonder mooi, gezond en succesvol 2021.