Algemeen

Een avond al uitverkocht, gemeente stimuleert deelname

De Beste Verliezer komt naar Borne

Henk Jan voor een uitverkochte zaal
Henk Jan voor een uitverkochte zaal

Borne | De kaartverkoop voor de ‘Masterclass De Beste Verliezer’ ging zo hard dat er een tweede avond is gepland. Deze wordt gehouden op dinsdag 4 februari, in het Kulturhus. Hiervoor zijn nog kaarten verkrijgbaar. In de twee uur durende masterclass gaat Henk-Jan Koershuis (40) in op de ‘epidemie’ die in Nederland heerst, overgewicht en hoge bloedsuikers. “Mensen worden op hun 40, 50 en 60ste onnodig ziek en daar ga ik op in. Voor vrijwel alle aanwezigen is de Masterclass een ware eye-opener. Ik krijg veel positieve reacties op mijn masterclass”.

 

Het is niet het zoveelste dieet of hype. Als geen ander weet Henk-Jan hoe je gezond kan leven, de tools die daarvoor nodig zijn op dagelijkse basis. Hoe kan je op een fitte en vitale manier door het leven gaan? Koershuis draait al 20 jaar mee. In al die jaren sprak hij al voor meer dan 30.000 mensen. Hij is een absolute kenner en één van Nederlands meest gevraagde sprekers. Hij werkte met de beste atleten ter wereld en zijn eerste boek werd een bestseller. Henk Jan: “íeder woord in het boek heb ik zelf geschreven. Het is mijn doel mensen te motiveren tot hun meest energieke en gezondste leven. Álles is waardeloos als je gezondheid je in de steek laat. Álles! De manier waar op ik spreek op het podium, zo ‘spreek’ ik ook in mijn boek. Je krijgt mij. 100% mij. Niets meer. Niets minder. De titel van het boek is ‘De Beste Verliezer”.

 

Een waardevolle avond

De masterclass is een verdieping van het boek. Koershuis geeft aan dat het confronterend kan zijn. Hij wil niet belerend, arrogant of betweterig zijn. Wél neem hij heel duidelijk stelling. Hij vindt dat we op een totáál andere manier tegen ons voedingspatroon moeten aankijken. “Het roer moet bij velen radicaal om; althans, als zij vitaal oud willen worden. Wat velen beschouwen als een normaal voedingspatroon heeft niets meer met gezond te maken. Ik geef deze avond in Borne een 100% zekerheid: een zeer waardevolle avond”, zo sluit hij af.

 

Gemeente Borne stimuleert deelname

Martien Weernink en Gerdianne Mekelenkamp pakten de handschoen op namens de Gemeente Borne. Martien Weernink is bij de gemeente Borne adviseur organisatieontwikkeling en menselijk potentieel. "De gemeente Borne vindt het belangrijk om de masterclass De Beste Verliezer te sponsoren en doet dat vanuit de Bornse missie ‘Borne is een vitale, leefbare en zelfstandige gemeenschap met een eigen identiteit binnen de Twentse samenleving’.  Zij hopen zo de verbinding te maken met de samenleving en in het bijzonder met Bornse statushouders. Ook maakt de gemeente Borne het graag mogelijk om samen met een Bornse ondernemer de samenleving een beetje mooier te maken". WA

“Tickets en meer info over deze avond vind je op www.debesteverliezer.com”