Algemeen

Borne | Woensdag 12 juni van 17.00 uur tot 21.00 uur wordt de Bornse haringparty gehouden. Plaats van handeling is zoals altijd Theehuis de Karmeliet, waar het terras en de tuin het decor zal zijn voor het happen van de eerste Hollandse Nieuwe in Borne.

Bornse Haringparty dit jaar op 12 juni

Er hebben zich al een een groot aantal vaste gasten opgegeven. De haringparty hoopt ook een nieuwe bezoekers te mogen verwelkomen op deze zakelijke en gezellige happening. Naast de haring wordt er ook gezorgd voor een drankje en andere hapjes.

 

Zilveren haring en veiling

Ook dit jaar wordt een Zilveren Haring uitreikt aan een man of vrouw of organisatie die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt in en voor Borne. Uiteraard zal de traditionele veiling van het ‘Eerste Vaatje’ ook dit jaar weer plaatsvinden en deze zal net als vorig jaar worden geleid door veilingmeester Rob Munsterhuis.

 

Goede doelen

De opbrengst van het vaatje is bestemd voor een tweetal goede doelen. Dit jaar zijn dat de Zonnebloem afdeling Borne en Hertme/Zenderen en de Stichting Belevingstheater oorlogstijd en bevrijding Borne. Namens beide organisaties zullen respectievelijk Mirjam Pol en Jan Matel aanwezig zijn en een korte presentatie geven om de gasten te inspireren tot vele goede biedingen!