Algemeen

Wandel je mee?

Boom Afscheidszorg en Nova Holos organiseren seizoenswandeling

Zenderen | Op zondag 15 maart a.s. organiseren Natasja Kroese van Boom Afscheidszorg en Anne Lodewijkx van Nova Holos, de eerste ‘seizoenswandeling’ in de natuur. De wandeling start om 10 uur vanaf parkeerplaats Erve Hondeborg, Esweg 1 te Zenderen.

“De seizoenswandeling is in deze opzet uniek in de regio,” vertelt Natasja. “Wandelen in de natuur geeft mensen rust en ruimte in hun hoofd. Zeker als je met rouw of verlies te maken hebt - zoals het overlijden van een dierbare, een scheiding, het verlies van een baan, etc. - kan zo’n wandeling veel betekenen. Door samen te wandelen creëer je momenten om even in stilte met aandacht bij jezelf te zijn. Daarnaast maak je contact met anderen en ontstaan vaak waardevolle gesprekken. “Natasja en Anne wandelen zelf mee, vanuit hun expertise als uitvaartbegeleider en coach. Ze benadrukken dat de wandeling niet alleen bedoeld is voor mensen die een verlies hebben meegemaakt. “Ook voor mensen die graag in de natuur zijn, maar niet zo snel alleen gaan wandelen zijn de seizoenswandelingen ideaal,“ aldus Anne Lodewijkx.

 

De wandeling duurt ca. 45 minuten en gaat zowel over verharde als onverharde paden. Na afloop is er koffie of thee met iets lekkers. De initiatiefneemsters sluiten de ochtend af met een inspirerende tekst en een kleine attentie voor de deelnemers. De bijdrage is 10 euro per persoon. De seizoenswandelingen zijn dit jaar op 15 maart, 14 juni, 13 september en 13 december.

 

Meer informatie en aanmelden:

Natasja Kroese: 06-22999396

Anne Lodewijkx: 06-28515547