Algemeen

Beter Thuis Wonen Thuiszorg vervult wens van Niek en Wout

Borne | Beter Thuis Wonen Thuiszorg bestaat 12,5 jaar. Een mooie gelegenheid om iets terug te doen voor de mensen om haar heen. Daarom heeft Beter Thuis Wonen Thuiszorg een wensboom actie gehouden in haar hele werkgebied, waaronder in Borne. In de wensboom kon iedereen uit de buurt een wens ophangen, voor zichzelf of voor een ander.

Niek heeft er een hele mooie wens in gehangen voor zijn vriend Wout. Zijn vriend is ziek, en Niek zou het zo leuk vinden als zijn vriend Wout met zijn ouders en broer en zus een dagje naar de Efteling zou kunnen. En wat een geluk, de wens van Niek werd uitgekozen!

 

Dagje Efteling

In de tuin van Wout en zijn familie kregen Wout en Niek namens Beter Thuis Wonen Thuiszorg een dagje Efteling voor de hele familie aangeboden. En als klap op de vuurpijl mag Niek zelf ook mee. Beide jongens waren blij verrast. Ze kunnen niet wachten om er samen een leuke dag van te maken.

De komende maanden staat de wensboom nog in Zeijen, Emmen en Meppel. Wie niet in de gelegenheid is om langs te komen kan zijn of haar wens ook via de Facebookpagina van Beter Thuis Wonen Thuiszorg indienen. www.facebook.com/BeterThuisWonenThuiszorg