Algemeen

Benefietweekend NEO tegen Kanker doorslaand succes

Voorzitter Edwin Zeevalkink reikt de cheque van maar liefst 10.000 euro uit aan Petra, de vrouw van Angélique Koedijk.

BORNE - Het benefietweekend NEO tegen Kanker, voor de Stichting Twente tegen Kanker is een doorslaand succes geworden. Nog maar een paar weken geleden werd een werkgroep gevormd om de benefietactie handen en voeten te geven. Met heel, heel veel handjes vanuit NEO en veel, heel veel sponsoren heeft het weekend maar liefst 10.000 euro opgebracht voor de stichting die in februari van dit jaar werd opgericht door Angélique Koedijk.

Vicevoorzitter Albert Jonathans is heel erg trots op iedereen die hieraan heeft bijgedragen. “Echt een prachtig bedrag, maar het belangrijkste van dit hele weekend is de fantastische energie die er door iedereen in is gestoken. In een paar weken tijd hebben we écht een goed evenement weten neer te zetten. Het maakt ons als bestuur heel erg trots!”, zegt Jonathans.

Op vrijdagavond was er een wedstrijd tussen een mix van NEO 1, NEO VR1 en Passend Voetbal, een enorm leuke wedstrijd! Daarna was er de loterij en het Rad van Fortuin, op humoristische wijze aan elkaar gepraat door Gerard Schwering en Hardy Ellenbroek.

Op zaterdagochtend stroomde ’t Wooldrik weer vol voor het prachtige parcours voor spelers en speelsters tot en met 13 jaar. Veel ouders bleven kijken en de reacties waren unaniem lovend. De begeleiding was in handen van NEO VR1, FC Noaber, een paar mensen van Bauhaus en meerdere jeugdspelers. Petje af! De poffertjes smaakten voortreffelijk en de kraam had vaak lange wachtrijen. Een prachtige dag!

Het initiatief van de NEO-Wielerclub om zusterverenigingen uit te nodigen pakte zondag geweldig uit. Na een mooie tocht was het lang gezellig in het NEO-clubhuis. Ook op zondag was de helft van de opbrengsten voor de stichting, waarbij de pizza’s va Il Tartufo uitstekend smaakten! Na afloop van NEO – Suryoye reikte voorzitter Edwin Zeevalkink aan Petra, de vrouw van Angélique Koedijk een cheque van maar liefst 10.000 euro uit, een onvoorstelbaar mooi bedrag!

NEO kan met trots terugkijken op dit weekend, waarin de maatschappelijke betrokkenheid weer eens duidelijk werd! “Hopelijk kan de Stichting Twente tegen Kanker mede hierdoor haar doelen bereiken! Hiermee laten we zien dat de hele NEO-familie graag meewerkt aan zulke prachtige initiatieven”, besluit Jonathans.