Algemeen

Aankomende zondag Lifestyle Event, een groot mode spektakel

Borne | Met een catwalk van maar liefst 430 meter wordt, aanstaande zondag,  in het centrum van Borne het live style evenement grootser dan ooit. Een kleine 20 ondernemers doen mee aan het presenteren van de verschillende najaars- en wintercollecties. De presentaties zullen door het hele centrum plaatsvinden. De catwalks worden opgesteld op het Dorsetplein, de Grotestraat de Nieuwe Kerkstraat en de Nijstad. De modeshows vinden plaats om 13.00 uur, 14.15 uur en om 15.30 uur.

 

José Punt, van het Goudenlaantje, is erg enthousiast over de vergrote opzet. “Er doen wel 100 mannequins mee. We hopen wel op beter weer dan vorig jaar, toen hadden we paraplu’s nodig.  De weersvoorspellingen zien er dit jaar beter uit. We gaan de catwalk leuk aankleden met een rode loper en met bogen erboven. Ladyspeaker Arvin Mulder, gaat het geheel presenteren”. José zit in de organisatie samen met Chantal Pirard en Mark Leurink, van Leurink mode en Maurice van Buren van de schoenenzaak.

 

Deelnemers

Alle winkels in het centrum zullen meedoen aan deze bijzondere koopzondag. De Deelnemende zaken zijn, Mimoda, Boonk Juweliers,Hesselink Mode, Pien & Mats, By Hilke, Bibelot, Qinn Womenswear, Deterd Fashion, Diva, Leurink,,MoodStudios, Goudenlaantje, Kids & Co, Fashion by Andy, He-As, Morselt Mode, Zo Mooi, terStal, Kapsalon Frederique en ’t Snuffelhoes. WA