Afbeelding

Samen genieten van muziek en diner in Hertme

Algemeen

HERTME - Onlangs werd een bijzondere wens vervuld uit de Wensboom Borne. Mathilde Withag, uit Borne, verraste haar zoon en schoondochter, Bert en Cindy Withag met kaarten voor het Tribute Festival in Openluchttheater Hertme en een diner bij Hertme’s Ambacht. 

Welverdiende ontspanning voor mantelzorgers 

Cindy en Bert dragen dagelijks de intensieve zorg voor hun 2 zonen die beiden de spierziekte van Becker hebben. Mathilde gunde hun een welverdiende pauze, zodat ze samen kunnen ontspannen en genieten. Mathilde: “Het is belangrijk dat ze ook eens kunnen ontspannen naast de zorg voor hun twee toppers. Ik ben blij dat dit mogelijk is gemaakt voor ze.”

Compleet overdonderd

Rabobank Centraal Twente bood de kaarten voor het festival aan en ook Lereau Hulsink van Hertme’s Ambacht twijfelde geen moment. “Ik bied ze een 5-gangen diner met drankjes, alles er op en eraan,” aldus Lereau. De verrassing, overhandigd door Mathilde en Karin Freriksen namens de Wensboom Borne, ontroerde Cindy en Bert. “Het is vier jaar geleden dat we er samen op uit zijn geweest,” vertellen ze. “We zijn compleet overdonderd. Dat festival is helemaal ons ding en dan ook nog eens samen uit eten... we gaan hier zeker van genieten,” aldus het dankbare stel.

Wensboom Borne
De vervulling van Mathilde’s wens voor Bert en Cindy is slechts één voorbeeld van de vele hartverwarmende acties die voortkomen uit de Wensboom Borne. Lokale organisaties, Rabobank Centraal Twente, BBO, De Ster, Visit Borne en WISH3, werken samen onder het motto ‘Samen bereiken we meer dan alleen!’ om bijzondere wensen te vervullen.

Afbeelding
Afbeelding