Afbeelding

Bornse goodiebag voor bezoekers kerstmarkt

Algemeen

BORNE - Aanstaande vrijdag 8 december rijdt Taxi / Touringcar Konink met een bus, welke helemaal in kerstsfeer is, naar de kerstmarkt in Oberhausen! Oberhausen staat bekend om haar mooie kerstmarkten in CentrO en op de Oude Markt! 

Jessica Konink - ten Voorde laat weten: “Het idee ontstond toen om een goodiebag voor de passagiers te maken met producten en bonnen van Bornse ondernemers. En daar is door de ondernemers heel goed op gereageerd! Het is gewoon geweldig die saamhorigheid. Echt heel leuk dat er zoveel winkels meedoen!”

Deelnemende ondernemers

De ondernemers die meedoen zijn: - Bibelot, -Parfumerie Mooi Borne, -’t Hedevelds Bio ei, -Zuivelhoeve Borne, -Zeut Chocola, -Saskia Vreeman Makelaar 4you, -De Twentsche Pot, -De Koffiekaravaan en Taxi Konink.

Nog plek

Overigens is er nog plek in de bus voor wie mee wil naar Oberhausen en ook zo’n unieke Bornse goodiebag wil ontvangen. Om 12.30 uur vertrekt de bus vanaf het NS Station in Borne (extra opstapplaatsen zijn bespreekbaar). Om 20.00 uur vertrekt de bus weer vanuit Oberhausen. Deze dagtocht kost € 30,- per persoon en is inclusief een kop koffie/thee met wat lekkers in de bus en dus een leuke goodiebag. Reserveer uw plek in de bus via: 074-2661371.

Afbeelding
Afbeelding